ONS TEAM

Erwin Reimert

Erwin Reimert

Docent

Mijn naam is Erwin Reimert. Ik ben 22 jaar.
Mijn dansstijl is breakdance en ik heb nu 6 jaar danservaring en ben nog groeiende. Ik heb onder andere moderne, klassieke, hiphop en breakdance lessen gevolgd.
Hier bij Almax DCD heb ik de kans gekregen om mijn kennis en ervaring op het gebied van breakdance door te kunnen geven. Deze kans pak ik graag met beide handen aan.

Kaylie van den Burg

Kaylie van den Burg

Docent

Hey! Mijn naam is Kaylie van den Burg. Ik kom uit Deventer. Na vele jaren dans ervaring (selectie) zijn de stoere en krachtige dansen toch mijn favoriet. Bij Almax Dance Center Deventer heb ik de kans gekregen om mijn passie op anderen over te brengen! Ik geef hier streetdance en hiphop! Hopelijk zie ik jou ook snel bij 1 van mijn lessen. See you soon!

Alexandra Post

Alexandra Post

Eigenaar

Hallo. Mijn naam is Alexandra Post.

De naam Almax is ontstaan vanuit de namen van mijn kinderen Alana en Maxim.
In mijn kinderjaren en jeugd was ik al bezig met dansen en besloot op een gegeven moment van mijn hobby mijn beroep te maken. Ik koos voor de Dansacademie in Charkov Oekraïne. Waar ik mijn Bachelor heb gehaald.
Het plezier wat ik aan dansen beleef wil ik dan ook met veel passie, liefde en inzet overbrengen aan mijn leerlingen.
Mijn inzet tijdens mijn eigen dansschool in de Oekraïne heeft ertoe geleid dat vele leerlingen nu “all over the world” hun dans beroep uitoefenen en daar ben ik bijzonder trots op.

Mijn motto: Dansen zonder grenzen…

Chiel Guiamo

Chiel Guiamo

Docent

Hallo, mijn naam is Chiel Guiamo en ik woon in Deventer. Ik kom uit een gezin met vier kinderen en ik hou veel van muziek, breakdance, wedstrijd zwemmen en creatief bezig zijn.
Op dit moment ben ik net het derdejaars student aan het Cibap in Zwolle en volg de studierichting Grafisch vormgeven.

Henk Sturing

Henk Sturing

Docent

Mijn naam is Henk Sturing, ik ben 24 jaar oud en kom uit Almelo. Ik ben begonnen met dansen toen ik acht jaar was met de stijlen ballet en jazz. Later begon ik met streetdance en hiphop en ben mezelf daarin gaan verdiepen. Nu geef ik ruim acht jaar les in de stijlen hiphop, showdance, burlesque en jazz. Hier bij Almax DCD wil ik graag mijn ervaring delen.

Kinderen zien groeien in dansen en zichzelf steeds verder pushen is wat mijn doel is. Kom jij ook bij mijn lessen?