ONS TEAM

Erwin Reimert

Erwin Reimert

Docent

Mijn naam is Erwin Reimert. Ik ben 22 jaar.
Mijn dansstijl is breakdance en ik heb nu 6 jaar danservaring en ben nog groeiende. Ik heb onder andere moderne, klassieke, hiphop en breakdance lessen gevolgd.
Hier bij Almax DCD heb ik de kans gekregen om mijn kennis en ervaring op het gebied van breakdance door te kunnen geven. Deze kans pak ik graag met beide handen aan.

Rianne Oosterhoff

Docent
Mijn naam is Rianne Oosterhoff. Ik ben 18 jaar. Ik zit nu in het 2e jaar van de opleiding Sport en Bewegen op Landstede in Zwolle.  Toen ik heel klein was heb ik dansles gehad van Alexandra. Vervolgens ben ik een tijd gestopt met dansen en later heb ik dansles van Kaylie gehad. Ik heb dansen altijd heel erg leuk gevonden. Mijn favoriete dansstijlen zijn Hiphop, Streetdance en Popping! Mijn andere hobbys zijn skateboarden, tekenen, knutselen en lekker eten koken.

Ik kijk er na uit om samen met jullie te dansen!

Alexandra Post

Alexandra Post

Eigenaar

Hallo. Mijn naam is Alexandra Post.

De naam Almax is ontstaan vanuit de namen van mijn kinderen Alana en Maxim.
In mijn kinderjaren en jeugd was ik al bezig met dansen en besloot op een gegeven moment van mijn hobby mijn beroep te maken. Ik koos voor de Dansacademie in Charkov Oekraïne. Waar ik mijn Bachelor heb gehaald.
Het plezier wat ik aan dansen beleef wil ik dan ook met veel passie, liefde en inzet overbrengen aan mijn leerlingen.
Mijn inzet tijdens mijn eigen dansschool in de Oekraïne heeft ertoe geleid dat vele leerlingen nu “all over the world” hun dans beroep uitoefenen en daar ben ik bijzonder trots op.

Mijn motto: Dansen zonder grenzen…

Kimberly Delaila Körver

Kimberly Delaila Körver

Docent

Mijn naam is Kimberly en ik ben 20 jaar oud. Ik dans sinds ik ongeveer 4 jaar oud ben, ik ben begonnen met klassiek ballet daarna overgegaan naar modern, streetdance en hiphop. Op dit moment dans ik bij een urban dansschool in Zwolle. Bij deze dansschool zit ik in een selectie team. Met dit team doen wij internationale en nationale wedstrijden waaronder ook Nederlands, Europees en Wereldkampioenschappen.

Naast dat ik wedstrijden doe en verschillende lessen volg, heb ik ook meegedaan aan verschillende video clips

Vanaf augustus 2020 ga ik urban lessen verzorgen bij Almax Dance Center Deventer en jij kan meedoen!

Chiel Guiamo

Chiel Guiamo

Docent

Hallo, mijn naam is Chiel Guiamo en ik woon in Deventer. Ik kom uit een gezin met vier kinderen en ik hou veel van muziek, breakdance, wedstrijd zwemmen en creatief bezig zijn.
Op dit moment ben ik net het derdejaars student aan het Cibap in Zwolle en volg de studierichting Grafisch vormgeven.